DemenSzia Moderálási irányelvek

Jelen moderálási irányelvek a facebook.com/demenszia oldal tartalmaira és hozzászólásaira vonatkoznak. A DemenSzia a Modus Alapítvány által fejlesztett és fenntartott projekt, amelynek fontos részét képezi a Facebook közösség építése.  A Facebook oldallal és az ott megjelenített vagy hivatkozott tartalmakkal célunk hasznos ismeretek és gyakorlati tanácsok eljuttatása a demenciával élőket gondozó családtagok felé, valamint lehetőség biztosítása a témakövetésre és a párbeszédre.

Moderálási alapelvek

A Modus Alapítvány fenntartja a jogot arra, hogy a DemenSzia Projekt közösségi oldalán a fenti célokat és elveket nem támogató, vagy azokat sértő, valamint a fórum működését zavaró mindenfajta hozzászólást, bejegyzést a saját belátása szerint töröljön, mellyel szemben jogorvoslattal élni nem lehet. Fő elvek, melyek mentén a moderálás történik:

  • nem megfelelő, vagy mások érzéseit sértő nyelvezet használata,
  • a témához nem illeszkedő hozzászólás,
  • reklám jellegű hozzászólás – akár termékre, akár szolgáltatásra, akár más tartalomra vonatkozik (spam),
  • ismétlődő, azonos tartalmú hozzászólások,
  • parttalan vitát generáló hozzászólások,
  • gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök, digitális jóléti eszközök, alternatív és hagyományos gyógyászati eljárások megjelenítése a hozzászólásokban a moderátor engedélyéhez kötött, ennek hiányában a hozzászólásokban eltávolításra kerülhetnek.

A nem megfelelő hozzászólásokon túl törlésre kerül minden olyan felhasználói azonosító is, ami felhasználónevében valamilyen cégre, termékre, kereskedelmi célú honlapra utal, és ez nem illeszthető a DemenSzia Projekt eredeti céljához.
A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond hozzászólása feletti rendelkezési jogáról, anyagi vagy más jellegű követelést a későbbiekben arra alapozva nem támaszthat.
A Modus Alapítvány az olvasók által közzétett adatokért, képekért, szövegekért semminemű felelősséget nem vállal felelősséget.
Az észrevételeket és javaslatokat a szia@demenszia.hu e-mail címen várjuk.

Köszönjük, hogy hozzászólásod során, te is figyelembe vetted ezeket az elveket!

utolsó módosítás dátuma: 2020. február 25.

Lépj velünk kapcsolatba

E-mail címünk

szia@demenszia.hu

Közösség
Scroll to top